Wednesday, September 15, 2010

All denna dynga...

Ja, det märks att det är valtider - regeringen blir alltmer vågad (desperat?) i sin skoningslösa kritik av motståndarna. Att USA-rövslickare av rang sänker sig till våldsamheter är ju inte förvånande men tänk vad skönt om vi alla istället kunde inspireras av Antanas Mockus. Bästa lösningen är sällan att kasta skit på varandra.

Men visst är det lätt! Och roligt! Jag har inte varit direkt sofistikerad på denna blogg alla gånger. Min grundinställning är att den som först lyfter handen får räkna med att en hand riktas tillbaka. Den som hotar med våld får räkna med att dö. Så - hit it!

Detta inlägg provocerades fram av en propagandatext i SvD som jag inte ens orkade läsa igenom. Dyngan var så tjock och stank nåt fruktansvärt. Den käre Calle har tydligen återvänt från gettot efter att snabbt ha tagit sig dit för några snabba poäng när TV sade att det inte fanns några politiker där och påstår att Alliansen verkar för fred! Genom att understödja USAs mord på civila i Afghanistan (och Pakistan)? För frihet! Genom att hjälpa till att bygga EU:s murar? Genom att inte knorra det minsta mot Israels apartheidpolitik eller USA:s tortyrcentra? Fattigdom! Genom att öka klyftorna i Sverige? Genom att inte protestera mot att vi tvingar de fattiga att öppna sig (och dö) medan vi själva skyddar oss med feta tullar? Genom att inte erkänna vatten som en mänsklig rättighet? Försoning! Öh, right...

En fördel om kapitalisthororna vinner på söndag är att de då får 4 år på sig att fullständigt köra Sverige i botten och då vore det ju självaste fan om inte deras politik förpassades till det gamla 1800-talsmuséet den hör hemma i.

No comments: