Monday, March 22, 2010

Åh, Maria!

Såg som vanligt på Rapport i morse och fick mig en riktigt skön upplevelse. Maria Wetterstrand (min nya hjälte, läs mer här) fullkomligtr smulade sönder stackars Odell som stod i andra ringhörnan, fullkomligt paff. Han hade ju programledaren på sin sida och trodde han skulle ta en promenadseger, men fick istället uppleva sina ballar tryckas upp i halsen. HA! Fuck you, borgarbrackor.

Och fuck you too, programledaren (ja, jag borde veta hans namn), som gjorde allt för att klämma ur ett "mp kan inte lova avveckling av kärnkraften nästa valperiod". Klart Maria inte kunde lova något sådant! Det vore ju fullkomligt oseriöst att bara lägga ner över en natt, avvecklingen måste ske planerat.

Visst ni förresten att i världen står förnyelsebara energikällor för sju gånger så mycket energi som kärnkraft? Det talas det inte så mycket om... I samma höstrapport från Greenpeace som jag läste detta står det också om hur franska EdF, som marknadsör EPR-reaktorn (som även använda i Olkiluoto, misslyckandet som fått finländarna att ångra kärnkraftsutbyggnaden), spionerat på Greenpeace! I EdF:s kassaskåp fann man kopior av innehållet från an dator tillhörande en tidigare chef på Greenpeace. Det säger ju en hel del om vilka fähundar det är som förespråkar kärnkraft...

No comments: